NadineSathya

NADINE
Mijn biografie? Liever vertel ik over mezelf zoals het nu is, zodat je kan lezen wie ik ben en weet dat ik droom.
Mogelijk net als jij...
Ik laat me graag verrassen. Eerst wist ik dat niet maar mijn leven is inmiddels aardig kleurrijk geworden door simpelweg de dingen te doen die me leuk of interessant leken. Als kind liep ik altijd al te zingen dus zangeres worden was lange tijd een grote droom.
Ik studeerde naast mijn studie muziektheater ook pedagogie aan het conservatorium dat was even doorbijten. Nu ben ik blij dat ik deze keus maakte, omdat het makkelijker is om deze passie te delen!
Toen ik zeilde met Scouting belandde ik in een hevige storm en verloor door angst het vrije gevoel dat zeilen me altijd gaf. Hierop besloot ik naar een zeilschool te gaan en nam mezelf voor pas te stoppen als ik zeilinstructeur was geworden.
Dat ik yogadocent ging worden en dit ook leuk vind had ik van tevoren niet bedacht. Ik wist niet wat ik wilde, ja, er even tussen uit, dus ging ik op reis. Ik kwam verrijkt thuis met een diploma, haha!
Nog steeds verdiep ik me dagelijks in nieuwe lessen die ik op mijn pad krijg, onderzoek wat me raakt en deel dit vervolgens met de wereld om me heen.
Ik bruis van de ideeen en werk graag met mensen samen om een bepaald doel te verwezenlijken. Kiezen is een apart hoofdstuk in mijn leven maar ik kies en bundel mijn bedrijvigheden om NadineSathya te zijn.


BIO
Nadine begon met zingen,theater en muziek toen ze 4 jaar was. Na een opleiding Bloemschikken, de vooropleiding bij Jeugd -Theaterschool Rabarber en de MusicAll-factory studeert ze in 2005 af in Muziektheater aan het Brabants Conservatorium.
Inmiddels was Nadine in diverse musicals te zien o.a Rembrandt, TitaTovenaar, Grease, Nine, Musicals in Concert en Musicals in Ahoy.
Ze speelde bij Herman van Veen in, Lachen Verboden en bij Kristaltheater (musical makers prijs) in, Weerspiegeling . Ze speelde diverse straattheater voorstellingen o.a via Latertheater en Stiltlife en dinnershows o.a Wentink events en Bossentertainment.
Als zangeres en muzikant speelde ze in de bands; Shane Shu, KoiBoi en Nadine had een hit had op TMF en MTV, Nadine- Like me.
Ze speelde Hermia in Midzomernachtdroom van het Roesttheater.
Ze is al een aantal jaar werkzaam als yogadocent op diverse lokaties en begeleidt sinds vier jaar de yoga weken van Artfriends-creatieve vakantie Frankrijk.
Met Theatergroep Roestvrij maakte en speelt ze locatie theater.

Momenteel is ze werkzaam als zangpedagoog, yoga docent en geeft diverse workshops op kunstzinnig en spiritueel vlak.
Dit geeft een kleurrijk bestaan waarin ze je graag eens tegenkomt!


All rights reserved by NadineSathya
Copyright 2015-2016