NadineSathya

DROMENVANGERS
Tijdens een wandeling in de natuur raak ik steeds weer geinspireerd door hout en natuurlijke vormen. Het kind in mij is dolenthousiast, daarom gaan er altijd takken mee naar huis... Een huis vol takken zet je aan het denken...
Zo werd mijn creatiekracht aangewakkerd daarbij heb ik al sinds mijn jeugd sterke interesse voor de levenswijze van 'the Native People' en ben ik me vervolgens gaan verdiepen in de bijzondere traditie van de dromenvanger. Ik werk rondom een thema dat me raakt en wanneer ik in opdracht een dromenvanger maak, stem ik me af op de persoon.
Ik gebruik zoveel mogelijk natuurlijke materialen en werk daarnaast met katoen en vlaskoord zodat de energie mooi door kan stromen. Ik kan een beschrijving geven aan de hand van de kleur, symboliek, veren of het materiaal gebruik. De dromenvanger draagt bij aan de energetische sfeer in de kamer en verbeterd de nachtrust.
Volgens de Native tradition worden verwarrende dromen gevangen in het net om te transformeren in het morgenlicht, zo kunnen mooie dromen doorstromen tot de dromer.

Dromenvanger(groot): 55-... euro Dromenvanger(klein): 10-55 euro

Dromenvanger workshop Solo/Groep : contact

All rights reserved by NadineSathya
Copyright 2015-2016